Cautare

2792 de rezultate pentru "cristian anton" (2.63 secunde)
Cristian Tudor Popescu e de parere ca la Club Colectiv a fost un act terorist. ... Are toate aspectele unei astfel de actiuni", a declarat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.
Fostul politician Cristian Boureanu a fost filmat in timp ce isi agresa fiica in mijlocul drumului, iar adolescenta striga dupa ajutor.
Cristian Barbulescu: ... Floarea Vietii - intre concept si credinta - 11:30 - 12:30 - SALA B - Cristian Pompei: Psihonumerologia, Alchimia Karmei - 12:00 - 13:00 - SALA A - Cristian Peta:
In urma acestor constatari, ITRSV Valcea a propus sanctionarea personalului silvic, inginerul Gheorghe Deaconeasa si tehnicienii Dumitru Pomana, Gabriel Nastasescu si Ion Anton, conform Contractului colectiv de munca.
(Cristian Anton) PSD, acuzat de pensiile mici Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, da vina pe fosta guvernare pentru faptul ca peste 1,6 milioane de romani au pensii foarte mici.
Seful Executivului a spus ca a avut o discutie cu ministrul Internelor, Cristian David, pe marginea felului in care s-a desfasurat campania electorala si i-a cerut sa ia masuri "mai drastice" pentru ca ordinea publica sa fie respectata, iar campania sa se desfasoare in conditii normale.
Derzsi Ákos (UDMR), George Doca (PSD-PC), Cristian Ile (PDL), Marius Parv (PNL) si Anton Iuhas (PRM). Colegiul 2 - Bihor Nord-Vest (Sacuieni - Diosig - Tileagd) Candidatii partidelor parlamentare in acest colegiu sunt:
000 in Franta. Este foarte grav ce se intampla in prezent, mi se pare inadmisibil", ne-a mai spus chestorul Andreescu. (Cristian ANTON)
Nu-i rau deloc pentru un bugetar, la fel gandind probabil si cei din PD-L care au decis sa-i rasplateasca aceasta performanta cu postul de subprefect. (Cristian ANTON)
Vom reveni insa, in numerele viitoare, cu date despre cei prezentati mai-sus, dar mai ales cu averile declarate ale altor sefi sau persoane propuse sa preia functii de conducere din institutiile deconcentrate. (Cristian ANTON)
Vom reveni. (Cristian ANTON)
(Cristian ANTON)
"Sunt convins ca a fost o confuzie, s-ar putea sa fie o eroare regretabila", a mai afirmat deputatul PD-L, adaugand ca ea va fi, in cel mai scurt timp, reglementata. (Cristian ANTON)
Un raport de reevaluare a aratat ulterior o diferenta de peste 20 miliarde de lei vechi, specialistii precizand ca vina pentru situatia financiara disperata a societatii, care nu mai avea bani sa-si plateasca nici macar utilitatile, apartine exclusiv administratorilor din acea perioada. (Cristian ANTON)
"Se pregatesc de pe acum sa arunce vina unii pe altii, dar pe mine nu ma mai incalzeste cu nimic certurile lor, pentru ca principalele victime vor fi chiar cetatenii de rand ai Romaniei", a afirmat Gheorghe Dragomir. (Cristian ANTON)
Am garantia ca Guvernul va negocia bine astfel incat banii luati sa nu fie o povara" a mai spus senatorul Mircea Banias. (Cristian ANTON)
Liberalii ii reproseaza lui Tariceanu lipsa de transparenta in luarea deciziilor la nivel de partid si mai ales hotararea unilaterala a fostului premier de a nu mai intra la guvernare, fara o consultare prealabila a filialelor. (Cristian ANTON)
(Cristian ANTON)
"Dupa spectacolul jalnic pe care il ofera acum cele doua partide aflate la putere, romanii isi vor aduce aminte cu nostalgie de prosperitatea pe care a adus-o guvernarea PNL si ne vor chema inapoi". (Cristian ANTON)
"Putem sa retragem finantarea pentru barcile si avioanele din Mamaia, dar o sa ajunga ca Neptunul", a mai declarat Radu Mazare. Cristian ANTON
google-analytics.com